Terug naar Reacties     Home

Michel, Lichting 05-08
 

Onderstaande foto's kan je vergroten, door er op te klikken.

 
Hoi,
ik ben Michel en heb net mij AMO (Algemene Militaire Opleiding) er op zitten en ben nu bezig met mijn TFO. Toen ik hoorde dat er een nieuw bataljon werd opgericht, heb ik me aangemeld voor de pantser infanterie.Het lijkt me mooi en ik heb er veel zin in. Ik ben 18 jaar en zal, las alles goed gaat, op 18 februari 2006 paraat worden.
 

Ik zit nu in de Harskamp en train o.a. voor licht militaire schutter. Als het goed is wordt ik mitrailleur schutter op een Fennek LVB (Licht Verkennings- en Bewapeningsvoertuig). Ik heb mijn diemanco C7 opleiding gehaald en heb ook al geschoten met de C7A11.
 

Volgende week (19 t/m 23 december 2005) ga ik beginnen met mijn Minimi opleiding. Ik ga in de 9 weken opleiding schieten met de AT4, Diemanco C7 A1 en de 40 mm granaatwerper (ook wel de "underslung" onder de Diemanco genoemd.
 

Ik wil in de toekomst ook de KMS doen, om sergeant te worden. En natuurlijk wil ik veel schietcursussen worden, omdat ik daar toch wel gek van ben. Schutter lange afstand en Snipper lijken mij mooi, maar ook boordschutter op een YPR of Fennek lijkt me machtig. Ik vind het leuk, dat je tijd en aandacht hebt voor de mensen die bij het 'nieuwe' 45e komen.

Groeten,
Michel

 

Top