Terug naar Uruzgan     Home

 

Thuisfront voorlichtingsdag

10 juni 2008

 

klik op foto voor vergroting

 

Als je relatie uitgezonden wordt naar een missie gebied dan weet je dat er een moment is dat je uitgenodigd wordt voor een thuisfront informatie dag.
Op 10 juni waren de relaties van de mannen en vrouwen die in de volgende rotatie zitten naar Schaarsbergen gekomen om de informatie te ontvangen over hun uitzending.

Na keurig ontvangen te zijn in de grote filmzaal van de Oranje Kazerne, werd er eerst een uitleg gegeven over hoe de dag er uit zal gaan zien. Onmiddellijk hierop volgend werden de sprekers aan ons voorgesteld en kon begonnen worden met de enorme informatiestroom voor de thuisblijvers. Er werd ons door diverse medewerkers uitgelegd hoe er met de jongens en meiden op hun uitzending word omgegaan en wat er wel en vooral wat er niet mogelijk was voor de thuisblijvers tijdens de periode dat ze weg zijn. Op de vragen die er gesteld werden volgde onmiddellijk een antwoord. Aan het einde van de dag konden de thuisblijvers en hun relatie nog wat vragen stellen aan de leidinggevende van hun groep. Dit was ook het moment dat de definitieve dag dat de jongens en meiden vertrekken werd bekend gemaakt.

Martin

 

Martins Thuisfront Log

Top